ico-worker

Prijavi se kao Ti!

Da li pristupaš s IKEA računara?

Ako si se već prijavljen/a, neće ti biti zatraženo da se prijaviš, pošto insideoutside.com ima jedinstvenu tačku prijave i prepoznaje te. Ako pristupaš s računara koji koristi više osoba, ili si se odjavio/la, moraćeš da uneseš svoju mrežnu šifru i lozinku kada se to od tebe bude tražilo. Prilikom prve prijave, od tebe će se zatražiti da pročitaš i prihvatiš Uslove korišćenja.

Da li pristupaš s računara izvan IKEA mreže / od kuće?

  1. Klinkni na link ka insideoutside sajtu i idi na stranicu s informacijama o prijavi, te klinki na „Prijava“.
  2. Ako ti je ovo prvi put da se prijavljuješ na ovom sajtu, videćeš stranicu za registraciju, gde će se od tebe tražiti da pročitaš Uslove korišćenja i Izjavu o kolačićima (jer se radi o pristupanju IKEA mreži s eksterne lokacije), te da uneseš kod dat na ekranu.
    Zatim će se pojaviti drugi ekran, gde će se od tebe tražiti da prihvatiš Pravila korišćenja, nakon čega ćeš moći da pristupiš sajtu.

Najčešća pitanja u vezi s lozinkom

  • A. Obrati se IT Service Desku.

  • A. Ako koristiš Windows operativni sistem, zatvori sve pretraživače i klikni ALT CTRL DEL i zatim odaberi „Odjava“. Time će se okončati tvoja Windows sesija, odnosno, odjavićeš se.

  • A. Svakih 90 dana. Lozinka se može menjati samo ako pristupiš s IKEA računara.

  • A. Ne, lozinka se može menjati samo ako pristupiš s IKEA računara.

  • A. Ako ti još uvek nije dodeljena mrežna šifra i lozinka, molimo te da zatražiš od svog neposrednog nadređenog da uputi odgovarajući zahtev u tvoje ime. Tada će ti biti dodeljena privremena lozinka za pristup sistemu. Pri prvom pristupu, od tebe će se tražiti da izabereš svoju ličnu lozinku