ico-worker

Jouw persoonlijke login!

Werk je op een IKEA computer?

Als je al ingelogd bent, zal ico-worker.com je niet vragen om opnieuw in te loggen aangezien je bij ico-worker.com automatisch ingelogd blijft en de website je herkent. Als je op een gedeelde computer werkt of afgemeld bent, moet je je netwerklogin en wachtwoord opnieuw invoeren. Wanneer je voor de eerste keer inlogt, zal ico-worker.com je vragen om de gebruiksvoorwaarden te lezen en te aanvaarden.

Werk je op ander netwerk/thuis?

 1. Klik op de link naar ico-worker.com en ga naar de infopagina, waar je op “Login hier” klikt.
 2. Als je voor de eerste keer inlogt op de website, kom je op een registratiepagina terecht waar je wordt gevraagd om de Gebruiksvoorwaarden en het Cookiesbericht (voor externe toegang tot het IKEA netwerk) te lezen en een korte CAPTCHA-test op te lossen. Daarna krijg je een tweede scherm waar je de ico-worker Gebruiksvoorwaarden moet aanvaarden. Nu kan je de hele website bekijken.

Veelgestelde vragen over wachtwoorden

 • A. Volg de onderstaande stappen om je netwerkwachtwoord zelf opnieuw in te stellen, zonder de IT-servicedesk te hoeven raadplegen:

  1. Ga naar de instructiepagina op Gedeeld extranet om jezelf te registreren en volg de instructies (meld je aan met je IKEA-account).
  2. Je hebt nu toegang tot het portaal waar je je wachtwoord kan resetten: http://passwordreset.ikea.com. Hier reset je snel en eenvoudig je wachtwoord, bijvoorbeeld als je je wachtwoord vergeten bent
 • A. Je kan het wachtwoord van je IKEA account resetten vanaf elke computer. Volg hiervoor bovenstaande stappen.

 • A. Nee, dat is niet mogelijk. Als je het wachtwoord van je IKEA account weet en het wil wijzigen, kan dit alleen vanaf een IKEA computer.

 • A. Wacht 30 minuten of bel de IT Service Desk.

 • A. Bel de IT Service Desk.

 • A. Sluit al je browsers in Windows en gebruik de toetsencombinatie Ctrl+Alt+Del. Selecteer ‘Log uit’. Je Windows-sessie is nu beëindigd en jij bent uitgelogd.